جمعه 24 مهر 1405 - Fri 16 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 312199
    تاریخ انتشار: 17/شهريور/1401 - 11:32
    نماینده گرمسار و آرادان در مجلس:

    قیمت مرغ و تخم مرغ اصلاح شود/ ضرورت جبران هزینه‌های تولید

    گرمسار- نماینده گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی، گفت: برای جبران میزان هزینه‌های تولیدکنندگان، قیمت مرغ و تخم مرغ نیازمند افزایش و البته اصلاح است.

    قیمت مرغ و تخم مرغ اصلاح شود/ ضرورت جبران هزینه‌های تولید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرنگار مهر، اردشیر مطهری صبح پنجشنبه در نشست شورای اداری گرمسار به میزبانی فرمانداری و با حضور وزیر جهاد کشاورزی، با بیان اینکه هزینه‌های تولیدکنندگان حوزه دام و طیور افزایش چشمگیری داشته است، ابراز کرد: رأی جبران میزان هزینه‌های تولیدکنندگان، قیمت مرغ و تخم مرغ نیازمند افزایش و البته اصلاح است.

    وی با بیان اینکه انتظار داریم که مسئولان توجه ویژه‌ای به تولیدکنندگان حوزه دام و طیور و کشاورزی داشته باشند چرا که این بهره برداران غذای کشورمان را تأمین می‌کنند، ابراز کرد: رفع موانع تولید در دستور کار دولتمردان باشد.

    نماینده گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از مطالبات ما در گرمسار تکمیل سیلوی ۱۰۰ هزار تنی است، بیان کرد: این سیلو ۹۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و سیلوی شرق کشور نیز محسوب می‌شود اما نیاز است تا باقی مانده عملیات احداث آن نیز انجام شود تا بتوانیم آن را افتتاح کنیم.

    مطهری با بیان اینکه گرمسار و آرادان در زمینه کشاورزی، مرغداری و گلخانه و … دارای ظرفیت‌های عظیمی هستند که نیاز است توجه ویژه به آنها شود، بیان کرد: یکی از موضوعات در این ارتباط، مدیریت منابع آبی است که در این ارتباط خواستار تسریع اختصاص اعتبارات به توسعه کشت گلخانه‌ای در این دو شهرستان هستیم.

    به گزارش مهر، ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی امروز بعد از نشست شورای اداری از سیلوی ۱۰۰ هزار تنی گرمسار و یک واحد مرغ تخم گذار بازدید خواهد کرد.

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما